Компоненти на цените на СОД услугите от Боду СОД

С нарастващата престъпност, кражби и влизане с взлом както в частни домове, така и в офис помещения, се увеличава и интереса към СОД услугите. Сигнално-охранителните системи са предпочитания начин за защита и сигурност от много хора. Когато обаче решим да си инсталираме охранителна система, се сблъскваме с проблема към коя фирма да се обърнем и коя фирма ще ни даде най-изгодното предложение.

Фирма Боду СОД има дългогодишен опит в сферата на техническата и физическа охрана. Многобройните клиенти са спечелени с разнообразните възможности за охранителни решения, конкурентни цени и качествено изпълнение на услугите, които Боду СОД предлага.

При инсталиране на охранителна система трябва да имаме предвид компонентите, които влизат в цената, а именно – охранителната техника,  монтажът,  абонаментът или месечната такса.
Охранителната техника се състои от технически елементи, чрез които се осъществява самата охранителна дейност. Това са централа, клавиатура или дистанционно (възможно е и двете), обемни датчици и магнитен датчик. Обемните датчици отчитат движението на хора и/или животни и в зависимост от параметрите на самото помещение броят им варира от 2 до 6. Важно е да уточним, че ако се инсталират датчици за животни, те ще се задействат само от движенията на животни.  Магнитният датчик от своя страна представлява малко устройство, монтирано над входната врата, което издава сигнал всеки път при нейното отваряне. При инсталиране на охранителна система за частен дом или офис, датчиците се монтират във всяко отделно помещение, за да могат да отчитат коректно промяната в движението или температурата. Монтажът на самата техника е другият важен елемент от крайната цена на охранителната система. Изключително важно е монтажът да е направен от специалисти, тъй като това гарантира качественото функциониране на системата. Фирма Боду СОД разполага с монтажни екипи и експерти с дългогодишен опит, които знаят как да инсталират охранителната система, за да функционира тя коректно. Боду СОД извършва монтажните дейности безплатно или на ниски, конкурентни цени. Другият важен компонент от крайната цена на охранителната система е абонамента или месечната такса. Тя е различна в зависимост от това дали клиента е физическо или юридическо лице. Трябва да се има предвид и факта, че някои фирми изискват и предплащане на абонамента.

С дългогодишния опит зад гърба си Боду СОД знаят как да предложат най-изгодните условия за настоящи и бъдещи клиенти. Фирмата предлага и консултации, което ще осигури на клиента експертnа гледна точна за най-добрия вариант на СОД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *